Van harte welkom…

… bij het kindvriendelijke familierestaurant in Garderen! Momenteel is onze horeca alleen geopend van vrijdag t/m zondag en hanteren wij alleen take-away. Wij houden uiteraard de regels van het RIVM aan, deze zijn hier na te lezen.

Kijk hier wat onze actuele openingsdagen en -tijden zijn. Wij serveren diverse à la carte gerechten en ons vlees komt van de plaatselijke slager. Zij kiezen voor Nederlands vlees van geselecteerde dieren die de beste verzorging en het beste voer gekregen hebben. Op die manier ontstaat het allerbeste vlees. En dat proeft u gegarandeerd!

Met de grootste Speelzolder van Nederland (170 m2) hoeven de kinderen niet op hun stoel te blijven zitten! Met een bioscoop, gamecafé en nog veel meer vervelen zij zich geen moment; deze indoor speeltuin of binnenspeeltuin is uniek! Tevens is er een verschoonplek in het damestoilet. Ook hebben we buiten (op zo’n 150 meter achter het restaurant op Resort Veluwe) nog een grote speeltuin en rotswaterspeeltuin waar de kinderen bij mooi weer heerlijk mogen spelen.

We hebben een ruime parkeerplaats waar u als onze gast gratis mag parkeren! U dient wel een kaartje te trekken en door de slagboom te rijden, maar neem het kaartje mee naar binnen, bij het afrekenen waarderen wij deze af zodat u gratis mag uitrijden! We liggen te midden van de prachtige Veluwse bossen, wandelen of fietsen kan direct bij ons vandaan, en pal tegenover het restaurant ligt Klimbos Garderen! Binnen hebben we 120 zitplaatsen en voor het restaurant een gezellig terras met 60 zitplaatsen. Bovendien hebben we gratis wifi.

Namens het hele team van harte welkom!

Foto’s van het restaurant met Speelzolder en terras