Van harte welkom bij brasserie De Wildebras in Garderen!

Momenteel is onze horeca geopend van woensdag t/m zondag van 12:00 tot 21:00. Wij serveren diverse à la carte gerechten en ons vlees komt van de plaatselijke slager. Zij kiezen voor Nederlands vlees van geselecteerde dieren die de beste verzorging en het beste voer gekregen hebben. Op die manier ontstaat het allerbeste vlees. En dat proeft u gegarandeerd!

Uw kinderen zullen zich bij Restaurant de Wildebras ook geen moment vervelen. Buiten (op zo’n 150 meter achter het restaurant op Resort Veluwe) bevind zich een grote speeltuin en rotswaterspeeltuin waar de kinderen bij mooi weer heerlijk mogen spelen. De speelzolder is ook open (betreden op eigen verantwoordelijkheid).

We hebben een ruime parkeerplaats waar u als onze gast gratis mag parkeren! U dient wel een kaartje te trekken en door de slagboom te rijden, maar neem het kaartje mee naar binnen, bij het afrekenen waarderen wij deze af zodat u gratis mag uitrijden! We liggen te midden van de prachtige Veluwse bossen, wandelen of fietsen kan direct bij ons vandaan, en pal tegenover het restaurant ligt Klimbos Garderen! Binnen hebben we 100 zitplaatsen en voor het restaurant een gezellig terras met 80 zitplaatsen. Bovendien hebben we gratis wifi.

Namens het hele team van harte welkom!