Welkom bij het kindvriendelijke familierestaurant in Garderen! Wij serveren steenovenpizza’s, ambachtelijke pannenkoeken en à la carte.

Het unieke van ons restaurant is onze mooie, grote Speelzolder voor kinderen (170 m2), met bioscoop, gamecafé en nog veel meer! Deze indoor speeltuin of binnenspeeltuin is uniek! In het restaurant is bovendien nog een speelhoekje voor de allerkleinsten en is er een verschoonplek voor baby’s.

Tevens hebben we buiten (op zo’n 150 meter achter het restaurant op camping de Hertshoorn) nog een grote speeltuin en rotswaterspeeltuin waar de kinderen bij mooi weer heerlijk kunnen spelen.

We hebben een ruime parkeerplaats en liggen temidden van de prachtige Veluwse bossen, wandelen of fietsen kan direct bij ons vandaan, en pal tegenover het restaurant ligt Klimbos Garderen! Maar we bieden nog veel meer aan. Diverse activiteiten, denk aan pijl- en boogschieten, gps-tocht, klootschieten kunnen we aanbieden tijdens een familiereünie, verjaardag, familiedag, bruiloft of kinderfeestje.

Namens het hele team van harte welkom!

Anita Licht