Adres en openingstijden

Adres
Putterweg 70
3886 PG Garderen
Tel.nr.: 0577-462936
E-mail: info@restaurantdewildebras.nl (wij reageren hier ook op indien wij gesloten zijn!)

Maatregelen omtrent Corona

Ook wij zijn uiteraard gesloten tot 28 april vanwege de overheidsmaatregelen. Iedereen die gereserveerd heeft zal van ons een mail of telefoontje krijgen.

Wij danken u voor uw begrip!

Openingstijden

Vanaf 29 april (afhankelijk van alle maatregelen) zijn wij geopend van woensdag t/m zondag en in de meeste schoolvakanties (vanaf half juli tot eind augustus) 7 dagen in de week. De keuken is geopend tot 20.00 uur. Het restaurant tot maximaal 22.00 uur. Houdt deze pagina in de gaten, we houden de openingstijden bij.

Afrekenen: wij gaan ervan uit dat per reservering/tafel in één keer wordt afgerekend. Dit kan per pin of contant, creditcard kan helaas (nog) niet.

Allergenen: in onze keuken werken we met producten die allergenen, zoals gluten, lactose, noten en koemelk, bevatten. We doen er alles aan om kruisbesmetting te voorkomen, maar wij kunnen u daardoor helaas niet garanderen dat uw gerecht 100% vrij van allergenen is.

Parkeren op het parkeerterrein links naast het restaurant: doorrijden tot de slagboom, druk op de knop voor een parkeerkaart, parkeren op één van de parkeerplaatsen. Na afrekenen in het restaurant kunt u uw uitrijkaart afwaarderen (neem deze dus mee naar binnen!), zodat u gratis kunt uitrijden. Deze kaart steekt u bij de uitgaande slagboom in het kastje en de slagboom gaat dan voor u open.

BTW NL807260903B01

Kamer van Koophandel 08078877, Familierestaurant de Wildebras is onderdeel van Camping de Hertshoorn b.v.