Adres en openingstijden

Adres
Putterweg 70
3886 PG Garderen
Tel.nr.: 0577-462936
E-mail: info@restaurantdewildebras.nl (wij reageren hier ook op indien wij gesloten zijn!)

Maatregelen omtrent Corona

Ook wij zijn uiteraard gesloten tot 1 juni vanwege de overheidsmaatregelen. Wij hebben besloten om vanaf 3 juni het restaurant weer te openen. Tot en met 1 juni zullen wij blijven bezorgen, daarna wordt het afhaal en gaat het restaurant beperkt open. Wij danken u voor uw begrip!

Wel bezorgen wij in Garderen en daar vlak bij, ook op de camping.

Openingstijden

Vanaf 3 juni (afhankelijk van alle maatregelen) zijn wij dus beperkt geopend van woensdag t/m zondag en in de meeste schoolvakanties (vanaf half juli tot eind augustus) 7 dagen in de week. De keuken is geopend tot 20.00 uur. Het restaurant tot maximaal 22.00 uur. Houdt deze pagina in de gaten, we houden de openingstijden bij.

Afrekenen: wij gaan ervan uit dat per reservering/tafel in één keer wordt afgerekend. Dit kan per pin of contant, creditcard kan helaas (nog) niet.

Allergenen: in onze keuken werken we met producten die allergenen, zoals gluten, lactose, noten en koemelk, bevatten. We doen er alles aan om kruisbesmetting te voorkomen, maar wij kunnen u daardoor helaas niet garanderen dat uw gerecht 100% vrij van allergenen is.

Parkeren op het parkeerterrein links naast het restaurant: doorrijden tot de slagboom, druk op de knop voor een parkeerkaart, parkeren op één van de parkeerplaatsen. Na afrekenen in het restaurant kunt u uw uitrijkaart afwaarderen (neem deze dus mee naar binnen!), zodat u gratis kunt uitrijden. Deze kaart steekt u bij de uitgaande slagboom in het kastje en de slagboom gaat dan voor u open.

BTW NL807260903B01

Kamer van Koophandel 08078877, Familierestaurant de Wildebras is onderdeel van Camping de Hertshoorn b.v.