Adres, openingstijden en contactformulier

Adres
Putterweg 70
3886 PG Garderen
Tel.nr.: 0577-462936
E-mail: info@restaurantdewildebras.nl (de mail beantwoorden wij z.s.m., ook als wij gesloten zijn!)

Openingstijden

Wij zijn momenteel geheel gesloten in januari en misschien nog een deel in februari: wij gaan namelijk verbouwen! We hopen 7 februari 2020 weer open te gaan! 

Overigens worden de dreumeshoek beneden en de Speelzolder boven niet verbouwd en ook niet weggedaan. Deze blijven gewoon bestaan!

Afrekenen: wij gaan ervan uit dat per reservering/tafel in één keer wordt afgerekend. Dit kan per pin of contant, creditcard kan helaas (nog) niet.

Allergenen: in onze keuken werken we met producten die allergenen, zoals gluten, lactose, noten en koemelk, bevatten. We doen er alles aan om kruisbesmetting te voorkomen, maar wij kunnen u daardoor helaas niet garanderen dat uw gerecht 100% allergie vrij is.

Parkeren op het parkeerterrein links naast het restaurant: doorrijden tot de slagboom, druk op de knop voor een parkeerkaart, parkeren op één van de parkeerplaatsen. Na afrekenen in het restaurant kunt u uw uitrijkaart afwaarderen (neem deze dus mee naar binnen!), zodat u gratis kunt uitrijden. Deze kaart steekt u bij de uitgaande slagboom in het kastje en de slagboom gaat dan voor u open.

 

BTW NL807260903B01

Kamer van Koophandel 08078877, Familierestaurant de Wildebras is onderdeel van Camping de Hertshoorn b.v.

Neem contact op

uw achternaam
e-mail
Mobiel
onderwerp
U kunt hier uw vraag achterlaten.