Adres en openingstijden

Adres
Putterweg 70
3886 PG Garderen
Tel.nr.: 0577-462936
E-mail: info@restaurantdewildebras.nl (wij reageren hier ook op indien wij gesloten zijn!)

Openingstijden

Wij geopend vanaf 12.00 uur van woensdag t/m zondag en in de zomer (vanaf 8 juli t/m 30 augustus) 7 dagen in de week. De keuken is geopend tot 20.00 uur. Het restaurant tot maximaal 22.00 uur. Houdt deze pagina in de gaten, we houden de openingstijden bij.

Let op: op de maandagen in juli en augustus is het onze Pizzadag! Dan zijn er ALLEEN maar pizza’s te verkrijgen. Op de andere dagen zijn er geen pizza’s, maar wel à la carte, zie onze menukaart.

Lees hier onze regels t.a.v. Corona.

Afrekenen: wij gaan ervan uit dat per reservering/tafel in één keer wordt afgerekend. Dit kan per pin.

Allergenen: in onze keuken werken we met producten die allergenen, zoals gluten, lactose, noten en koemelk, bevatten. We doen er alles aan om kruisbesmetting te voorkomen, maar wij kunnen u daardoor helaas niet garanderen dat uw gerecht 100% vrij van allergenen is.

Parkeren op het parkeerterrein links naast het restaurant: doorrijden tot de slagboom, druk op de knop voor een parkeerkaart, parkeren op één van de parkeerplaatsen. Na afrekenen in het restaurant kunt u uw uitrijkaart afwaarderen (neem deze dus mee naar binnen!), zodat u gratis kunt uitrijden. Deze kaart steekt u bij de uitgaande slagboom in het kastje en de slagboom gaat dan voor u open.

BTW NL807260903B01

Kamer van Koophandel 08078877, Familierestaurant de Wildebras is onderdeel van Camping de Hertshoorn b.v.