Activiteiten

Autopuzzelrit kippenrally

Veel mensen denken bij het horen van de naam Barneveld vooral aan kippen en eieren en dat klopt natuurlijk, want de pluimveesector is belangrijk voor de ‘kippengemeente’ van Nederland. Maar er is veel meer dan dat. Vooral op toeristisch-recreatief gebied valt er heel veel te genieten! De autopuzzelrit Kippenrally Barneveld voert u door de negen kernen en dorpen van Barneveld en biedt u een verrassende ervaring. U kunt starten met de route waar u maar wilt. Zo ook bij ons restaurant. De totale route is ongeveer 80 km groot. Tijdens het rijden kunt u rebussen oplossen waar een symbooltje bij de route staat. Op die locaties vindt u een bordje met een rebus. Vul het antwoord achterop het roadbook in. Heeft u alle rebussen opgelost? Dan maakt u kans op (nog) een waanzinnig weekendje weg in de gemeente Barneveld. Wij wensen u veel plezier met de kippenrally! 

Gratis!

 

Roekoespeurtocht                                                                                                    

Een leuke en leerzame tocht van 4 km door het bos, met opdrachten voor de kinderen! Bij terugkomst kunnen ze een stempel krijgen en zijn ze Speurder van het Woud!

Tijdsduur: ± 1,5 uur.

 € 5,= per route

 

Fotospeurtocht                                                                                                           

Een fotospeurtocht in de omgeving en op camping De Hertshoorn (ligt achter ons restaurant). Aan de hand van de aanwijzingen en foto’s loopt u de route. Uiteraard worden er vragen gesteld en bij terugkomst kan gekeken worden welk groepje de meeste vragen goed had.

Tijdsduur: 1,5 uur.

 € 5,= per groep

 

Oud Hollandse spelen                                                                                            

Gezellig binnen bij het knapperende haardvuur oud Hollandse Spelen doen! Er staan een aantal spellen klaar, met de uitleg erbij. U kunt het u gemakkelijk maken met een drankje en een hapje erbij!

Tijdsduur: ± 1,5 uur (alleen ’s middags tot ± 16:00 uur)

  € 40,=

 

Klootschieten                                                                                                                              

Slinger de kloot naar de finish, wie kent klootschieten niet? U werpt de kloot over een uitgezet parcours door het bos. Het is de bedoeling dat u in zo weinig mogelijk worpen de finish haalt, een mooie wandeling gecombineerd met een leuk spel.

U krijgt van ons een route en scoreblad mee, deze duurt ± 2 uur              

 € 10,= per groep

 

Gps verhuur                                                                                                                  

Het GPS is een digitaal kompas dat u langs de mooiste plekjes van de omgeving brengt. Er is er één van ± 6,5 km. Wij leggen u alles uit en u krijgt alle materialen en een duidelijke uitleg mee.                                                 

€ 10,= per groep

 

Fietsverhuur  (alleen van april t/m oktober mogelijk)           

Stap op de fiets en maak een tocht door de prachtige natuur die de Veluwe rijk is. U kunt via ons dames-, heren-, kinder- en elektrische fietsen huren.

vanaf   €  5,50 p.p.

 

Het is mogelijk de fietsen voor meer dagen te reserveren, zodat u de Veluwe optimaal kunt verkennen. Extra leuk is dat u bij het huren van een fiets altijd een gratis route naar keuze mag lenen.