Welkom...

… bij het kindvriendelijke familierestaurant in Garderen! Kijk hier wat onze actuele openingsdagen en -tijden zijn. Wij serveren diverse à la carte gerechten en ons vlees komt van de plaatselijke slager. Zij kiezen voor Nederlands vlees van geselecteerde dieren die de beste verzorging en het beste voer gekregen hebben. Op die manier ontstaat het allerbeste vlees. En dat proeft u gegarandeerd! Naast de à la carte gerechten kunt u kiezen voor steenovenpizza’s of ambachtelijke pannenkoeken.

Met de grootste Speelzolder van Nederland (170 m2) hoeven de kinderen niet op hun stoel te blijven zitten! Met een bioscoop, gamecafé en nog veel meer vervelen zij zich geen moment; deze indoor speeltuin of binnenspeeltuin is uniek! In het restaurant is bovendien nog een speelhoekje voor de allerkleinsten en is er een verschoonplek. Tevens hebben we buiten (op zo’n 150 meter achter het restaurant op camping de Hertshoorn) nog een grote speeltuin en rotswaterspeeltuin waar de kinderen bij mooi weer heerlijk mogen spelen.

We hebben een ruime parkeerplaats (waar u als onze gast gratis mag parkeren) en liggen te midden van de prachtige Veluwse bossen, wandelen of fietsen kan direct bij ons vandaan, en pal tegenover het restaurant ligt Klimbos Garderen! Binnen hebben we 120 zitplaatsen en voor het restaurant een gezellig terras met 60 zitplaatsen. Bovendien hebben we gratis wifi.

Maar we hebben ook voor groepen veel te bieden: diverse activiteiten en buffetten kunnen we aanbieden tijdens een familiereünie, verjaardag, familiedag, bruiloft of kinderfeestje.

Namens het hele team van harte welkom!

Anita Licht

 

Is er nog een tafel vrij?

Reviews

caret-down caret-up caret-left caret-right
Richard Bakker

Gewoon goed en gezellig eten en drinken en vriendelijke serveersters.

Cindy Kreukniet

Top , hamburgers zalig , soep fantastisch,porties ruim. Prima prijzen , bediening snel en vriendelijk. Kinderen blij , wij blij. En als kers op de taart een kadiotje uit de schatkist voor de jongens. Dikke aanrader !!

Martijn Weisbeek

Heerlijke ongedwongen sfeer. Ideaal om met kinderen uit eten te gaan, want ze hebben mooie speelgelegenheden (begane grond en boven op een speelzolder).

Nieuws

Wij bieden

Gratis wifi
Speelzolder
Verschoonruimte
Dreumeshoek