Door toenemende drukte in ons restaurant zijn wij op zoek naar nieuwe ervaren en enthousiaste collega's:

  • een Chef-kok,
geeft op een prettige manier leiding aan het keukenpersoneel, verzorgt bestellingen, draagt zorg voor de HACCP, zorgt dat alles goed verloopt in de keuken.

  • een sous-chef, 
kan bij afwezigheid van de Chef-kok deze vervangen.

  • een gastvrouw plus, 

    die bij afwezigheid van de assistent-bedrijfsleider haar kan vervangen. Dit betekent opstarten restaurant, e-mails beantwoorden, roosters aanpassen, kas opmaken, reserveringen inboeken, afsluiten, etc.

Het zou fijn zijn als zij medio maart bij ons zouden kunnen beginnen.

Er wordt gewerkt in een prettige ontspannen sfeer, waar ook jonge mensen werken. De keuken is tot maximaal 20.00 uur open en het restaurant tot maximaal 22.00 uur. Dit betekent dat het bij ons nooit nachtwerk wordt.

Tevens zoeken wij vakantie- en weekendhulpen voor de:
Bediening
Keuken
Afwas
Speelzolder
Cafetaria

Ge´nteresseerd? 
Mail een korte motivatie en je CV naar info@restaurantdewildebras.nl !