Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Huisgemaakte kipsaté

€14.50

Huisgemaakte kipsaté (200 gram) met pindasaus, atjar en kroepoek

Varkensschnitzel

€15.00

Varkensschnitzel (300 gram) met een saus naar keuze

Ribeye

€18.00

Ribeye (250 gram) met kruidenboter, voor de echte vleesliefhebber

Mix de Wildebras

€16.50

Mix de Wildebras, biefstuk, kipfilet en varkenshaas met een saus naar keuze

Surf en turf

€17.95

Surf en turf, ossenhaaspuntjes en scampi’s, geserveerd met een saus naar keuze

Hertenbiefstuk

€18.95

Hertenbiefstuk met een portsaus en cantharellen

Wildstoofpot

€18.50

Wildstoofpot van wild zwijn en hert, geserveerd met aardappelpuree

Spareribs

€18.00

Spare ribs, met een keuze uit onze 3 marinades: sweet honey, Jack Daniëls of spicy met knoflookmayonaise

Spareribs van de chef

€18.50

Spare ribs van de chef, een mix van onze 3 marinades: sweet honey, Jack Daniëls of spicy met knoflookmayonaise

Zeebaars

€16.00

Op de huid gebakken zeebaars op een bedje van gekaramelliseerde 3 kleuren paprika en sjalotjes

Sliptong

€17.50

3 Overheerlijke sliptongen bereid in zachte roomboter

Penne

€12.50

Penne met zachte roomsaus en diverse groenten

Portobello’s

€12.50

Portobello’s, één gevuld met geitenkaas, paprika en ui, één gevuld met roomkaas, paprika en bosui en één gevuld met diverse groenten, allen gegratineerd met Old Amsterdam

Salade geitenkaas

€13.00

Salade geitenkaas, met gemengde sla, appel, walnoten en honing, geserveerd met brood

Salade met warme ossenhaaspuntjes

€15.00

Salade met gebakken ossenhaaspuntjes, gemengde sla, tomaat en komkommer, geserveerd met brood

.

€0.00